Over ons

Ons kantoor
House o Orange Au Pairs Belgium is gevestigd in de plaats Schilde in het Vlaams Gewest in de provincie Antwerpen. Schilde heeft bijna 20,000 inwoners en ligt 13 kilometer in een rechte lijn van de stad Antwerpen en op 22 kilometer rij afstand met de auto of bus. Andere plaatsen in de buurt van Schilde zijn o.a. Schoten, Brasschaat, West en Oost-Malle, Turnhout, Edegem (en andere plaatsen ten Zuiden van Antwerpen), Ekeren, Kapellen, Wijnegem, Zandhoven en Zoersel. Vanuit Schilde is Brussel maar 46 kilometer, Gent zelfs maar 32 kilometer en Knokke en ook Luik liggen op een uur rijden met de auto. Kortom, vanuit Schilde is het mogelijk om huisbezoeken en Au Pair plaatsingen over geheel België uit te voeren. Wilt u langskomen op kantoor? Ook dat kan! Bel ons voor een afspraak op +32 467 0777 09 of stuur ons een e-mail. Ons adres is: de Loock 22, 2970 Schilde.

Let op: We zullen ook Zoom interviews doen momenteel gedurende de huidige Covid-19 pandemie 

Onze staf

Ellen Heesen-Hiemstra

Ellen Heesen-Hiemstra

Directeur/eigenaar

Ellen werd geboren in Amsterdam, Nederland maar is opgegroeid in Tokio, Japan en in Oxford, Engeland. Ze verdeelt haar tijd momenteel tussen ons kantoor in Kaapstad, Zuid Afrika, ons Nederlandse hoofdkantoor in Den Haag, ons nieuwe kantoor in Antwerpen, België en New York waar haar jongste dochter woont.

Ellen heeft communicatie management gestudeerd en heeft een achtergrond in marketing en sales. In 2000 is Ellen House o Orange Au Pairs begonnen in Den Haag, in 2010 House o Orange Zuid Afrika in Kaapstad en in 2021 House o Orange België in Antwerpen. Ze is de enige eigenaar van deze 3 bedrijven.

Ellen is al 30 jaar gelukkig getrouwd en heeft 3 volwassen kinderen die met de hulp van Engelstalige Au Pairs, tweetalig zijn opgegroeid. Ze heeft zelf meer dan 20 succesvolle Au Pairs in haar gezin opgenomen en is dus heel ervaren op dat vlak. Daarnaast heeft ze de afgelopen 20 jaar duizenden Au Pairs geplaatst in België en Nederland.

Los van tijd doorbrengen met haar gezin, is Ellen dol op reizen en besteedt ze veel tijd aan liefdadigheidswerk. Ze ondersteunt graag goede doelen voor dieren in Zuid-Afrika en New York en neemt regelmatig hondjes in huis om ze klaar te stomen voor een nieuw gezin. Ook is ze dol op design en interieur, richt ze graag huizen in, leest ze graag en kijkt ze graag naar series en films.

Ellen spreek vloeiend Nederlands en Engels, wat Frans en een beetje Japans. Ze zou graag haar Frans willen verbeteren om zo de gezinnen en cliënten in België nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ze is te bereiken op:
ellen@house-o-orange.nl

Annelies Linker

Annelies Linker

Senior Programma Manager

Annelies heeft een bachelor in American studies van de Universiteit van Groningen. Ze is als stagiaire bij House o Orange begonnen in de zomer van 2006 en nooit meer weggegaan en in februari 2007 fulltime aan de slag gegaan. Annelies was zelf Au Pair in de VS en heeft heel veel ervaring en kennis over het Au Pair programma en is de aangewezen persoon met vragen over de visum procedures voor het Au Pair programma in België en Nederland.

Annelies spreekt Engels en Nederlands en is onze meest Senior Programma Manager. Ze woont in Wassenaar, Nederland met haar partner en hun fantastische zoontje die in 2019 is geboren. In haar vrije tijd gaat ze graag naar buiten om te fietsen in de duinen, naar het strand, naar de speeltuin of om lekker te wandelen.

Annelies gaat graag op reis en helemaal graag naar de VS om haar voormalige gastgezin te bezoeken. In haar vrije tijd doet ze aan yoga, lezen en fitness en ze gaat graag naar de sportschool. Annelies houdt van actieve vakanties en is dan ook vaak in de Alpen te vinden.

Annelies is heel precies en werkt graag erg secuur; ze heeft het zelden mis! Ze is onze stille kracht op ons kantoor in Den Haag en zal ook voor België een onmisbare bron van informatie vormen.

Annelies is op woensdag vrij en andere dagen is ze te bereiken op:
annelies@house-o-orange.nl

Elandi Lochner

Elandi Lochner

Manager HoO Zuid-Afrika

Elandi werd geboren in Kaapstad, Zuid-Afrika en woont nu in Melkbosstrand, Kaapstad, Zuid-Afrika, op een steenworp afstand van ons kantoor daar.

Ze voegde zich bij het House-o-Orange team in 2016 en werd verliefd op wat het bedrijf kan bieden aan jonge mensen die op zoek zijn naar een nieuw avontuur. Elandi heeft een studie Bedrijfskunde afgerond en heeft een passie voor alles wat zakelijk is.

Elandi is de manager van ons Zuid-Afrikaanse kantoor en ze zorgt dat het kantoor altijd op rolletjes loopt door alles te bieden wat men kan verwachten van een agentschap dat kandidaten selecteert. Ze focust op het uitbreiden en het verbeteren van de huidige programma’s van HoO en is ze altijd op zoek naar nieuwe programma’s om toe te voegen aan de groeiende lijst van programma’s die mogelijk zijn voor jonge Zuid-Afrikanen en Namibiërs.

Ze werkt al een paar jaar samen met agenten in België en is goed op de hoogte van de regels en het Au Pair programma en de bijbehorende visumprocedure in België.

Sinds begin 2018 is Elandi gelukkig getrouwd en ze heeft een prachtige zoon samen met haar echtgenoot. Ze brengt graag tijd door met haar familie en vrienden, vindt het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en reist graag. Je kunt haar omschrijven als doelgericht, gemotiveerd en open.

Elandi is volledig tweetalig Afrikaans/Engels en kan bereikt worden via:
manager@house-o-orange.co.za

Contact formulier

Stuur ons een e-mail via onderstaand formulier.

Adres: de Loock 22, 2970 Schilde, België.

KBO/BTW nummer: 0766927827

de Loock 22, 2970 Schilde, Belgium

House-o-Orange Au Pairs
de Loock 22
2970 Schilde
Belgium
KBO/BTW number: 0766927827
Telephone: (32) - 467 07 77 09
E-mail:info@house-o-orange.be